Estètica dental

null

El nostre somriure és un dels primers trets que les altres persones perceben de nosaltres. És per això que a banda de tenir una boca sana, ens preocupi el seu aspecte. L’estètica dental és la part de l’odontologia que cerca l’harmonia del somriure tenint en compte:

 La mida, la forma, el color i la posició de les dents.

  • L’absència de dents.
  • La relació de la geniva i el llavi amb les dents.
¿Quins tractaments d’estètica dental realitzem?

Cada vegada són més les persones que sol·liciten tractaments d’estètica dental, ja que un somriure jove i bonic obre moltes portes i reforça la confiança i la seguretat de les persones. Tal com passa amb la resta del cos, amb el pas del temps les genives i les dents van perdent de forma progressiva la seva joventut.

A Clínica Dental Verdaguer podem oferir-te tractaments de blanquejament dental, carilles de composite, carilles de ceràmica o tancament d’espais entre les dents. Aconsegueix el teu somriure de cinema!

BLANQUEJAMENT DENTAL

Moltes persones tenen un esmalt de color groguenc, bé perquè les seves dents són així de manera natural o com a conseqüència d’hàbits com el tabac, beure molt café o té, etc. que al llarg dels anys les han anat tenyint.

El blanquejament dental és un tractament senzill i indolor que ens permet aclarir les dents diversos tons i eliminar les taques de la superficie.

El procediment consisteix en aplicar un gel blanquejant a la part externa de les dents (esmalt). Per a potenciar-ne l’efecte utilitzem la millor làmpada de llum LED del mercat, la Philips ZOOM.

blanquejament

Aquest tractament continua a casa durant dues setmanes, mitjançant l’aplicació de gel blanquejador en unes fèrules fetes a mida pel pacient.

Alerta! És important que el blanquejament es faci a la consulta i prescrit per un facultatiu dental, i no a casa amb mètodes casolans que poden far malbé les nostres dents.

carrilles

CARILLES DENTALS

QUÉ SON LES CARILLES?

Les carilles dentals són un mètode molt eficaç per a resoldre problemes estètics com poden ser:

  • Dents trencades o fracturades
  • Dents tacades o fosques que no podem aclarir amb un blanquejament
  • Dents petites o amb tamanys desiguals.

Depenent del problema a tractar el dentista pot recomanar dos tipos de materials per a les carilles:

– Composite: en aquest cas el dentista va aplicant capes d’aquest material del color adequat i ho endureix amb una llum LED fins que obtenim la forma i color desitjats.
– Ceràmica: en aquest cas, es preparen les dents (a vegades fa falta llimarles una mica), es prenen mides de la boca del pacient i s’envien a confeccionar a un laboratori de pròtesi dental. Amb la prescripció de forma i color, es crearan unes fines facetes de ceràmica que després el doctor cimentarà.

carrilles2

Les carilles ofereixen uns resultats molt espectaculars i naturals a la vegada. L’acceptació del pacient a la nova imatge és inmediata!

Estan confeccionades al laboratori, això fa que siguin 100% personalitzades, lleugeres i molt còmodes de portar. Avui en dia queden completament integrades a la boca i poden retornar somriures preciosos!

Alerta! No descartis mai una pròtesi removible ben feta…és una solució econòmica per tenir un somriure perfecte! Cal que siguis molt constant en la neteja de la teva pròtesi!

tancaments

TANCAMENT D’ESPAIS DENTALS

El terme que utilitzem per anomenar l’espai que hi ha entre dues dents és diastema. El més comú acostuma a ser entre les dues “pales” superiors (incisius centrals superiors).

Tot i que la solució òptima per a aquest tipus de mala posició és l’ortodòncia, a vegades, quan el problema no és molt greu i atén més a la forma que a la col·locació, podem tancar aquests espais amb carilles tant de composite com de ceràmica i el resultat és una millora instantània!