Implants

null

Què és un implant i què aconseguiràs amb un tractament d’implants?

L’implant dental és el substitut artificial de l’arrel d’una dent perduda. Els implants es fabriquen amb titani, un material totalment biocompatible, i permeten la plena recuperació de la funció i l’estètica a través d’un tractament quirúrgic senzill: es col·loquen a l’interior de l’os madibular i serveix de base per a cimentar-hi la pròtesi.

Millorar la salut

  • Evitem infeccions
  • Desplaçament de les altres dents
  • Mala Oclusió

Menjar amb normalitat

Deixaràs de menjar per un sol costat i tornaràs a gaudir d’una boca funcional i de poder menjar amb naturalitat

Recupera el teu somriure

Recupera l’autoestima: ja no tindràs problemas per mostrar un ampli somriure on no hi hagi cap forat

Com és el procés de col·locació d’un implant?

1. DIAGNÒSTIC I VALORACIÓ

El nostre equip estudia cada cas de forma individual i mitjançant un TAC dental, emet una valoració i un diagnòstic específic per a tractar el problema concret d’aquell pacient.

diagnostic
implant

2. CIRURGIA I COL·LOCACIÓ DE L’IMPLANT

Una vegada que la boca es troba en condicions òptimes per a assumir la intervenció, l’odontòleg procedeix a anestesiar la zona a tractar i a preparar l’os amb freses de diferents mides. Després de preparar l’os, s’introdueix l’implant de titani i es sutura la zona. En alguns casos en el mateix dia de la col·locació de l’implant pot col·locar-se una pròtesi provisional de càrrega immediata de manera que el pacient no vagi sense dents en cap moment.

3. CURACIÓ I CICATRITZACIÓ

És el que anomenem osteontegració i es tracta del procés mitjançant el qual os i implant s’uneixen i sol durar entre 6 i 8 setmanes. Durant aquest període, que varia en funció de cada persona, el pacient haurà de venir en alguna ocasió a la clínica per a revisar l’estat de l’implant.

curacio
colocacio-protesi

4. COL·LOCACIÓ DE LA PRÒTESI

Una vegada l’implant ha quedat 100% integrat a l’os passades aquestes 6-8 setmanes, s’inicia la fase protésica del tractament amb la presa de mides, la prova i la col·locació de la pròtesi definitiva que, recordem, substitueix la dent que s’havia perdut.

Aquesta pròtesi, com totes les que fem a Clínica Dental Verdaguer, està confeccionada a mida pel pacient en un laboratori dental.

5. MANTENIMENT DE L’IMPLANT

Una vegada finalitzat el tractament determinarem la freqüència de les revisions i neteges professionals periòdiques per a conservar l’implant en salut i evitar complicacions en el futur.

mantniment-implant